top of page
Strand bij zonsondergang

Over mij

Mijn naam is Dick van Suilichem en ik woon in Opheusden. Ik ben getrouwd met Petra en samen hebben we 4 dochters en 2 kleindochters.

Ik heb ruim 20 jaar als eigen ondernemer gewerkt en daarna bijna 10 jaar bij een internationale hulpverleningsorganisatie, waarvan de laatste 4 jaar als directeur.

Ook heb ik veel gereisd, heb ik in vluchtelingenkampen en oorlogsgebieden gewerkt met noodhulpteams en ben ik binnen GAiN betrokken geweest bij het opzetten van de logistieke hulpverlening naar Oekraïne in 2022.

Verder heb ik veel pastorale ervaring en zit ik samen met mijn vrouw in het gebedsteam van onze gemeente.
 

Dick van Suilichem is christencoach. Hij lacht richting de camera en draagt een witte blouse.
Op de foto staat Dick van Suilichem met zijn hand op de schouder van een man naast hem. Ze kijken samen naar een ingestort huis in Turkije. Dick is in Turkije als christelijke hulpverlener en helpt huizen bouwen in het land. Hij draagt een werkoutfit.

Burn-out

Na een burnout in 2021 heb ik besloten om een coachingsopleiding te gaan volgen om zo mijn passie voor het helpen van mensen op een andere manier vorm te geven.

 

Vanuit mijn eigen pijn heb ik geleerd grenzen te gaan stellen en meer naar mijn eigen hart te luisteren. Daarom heb ik zelf ook een coachtraject gehad en dat heeft mij enorm geholpen om er weer uit te komen.

Ik ben Christen, en vanuit deze waarden wil ik graag leven en werken. Iedereen die deze waarden respecteert is welkom in mijn praktijk.
 

logo donkerblauw ik wil naar je luisteren christelijke coaching opheusden

Neem vrijblijvend contact met me op.

bottom of page